POESI PÅ MENUEN

Der er måske nogen, som kun opfatter det som mad. Andre siger, at de ikke kan leve uden.

Det er både betagende og bjergtagende, men efterlader altid et langvarigt indtryk. Vi taler naturligvis om caviar!

De fleste spiser ikke caviar for at stille sulten, de nyder det for at opnå en nydelse af en anden verden. Det er en verden med fine traditioner og øjeblikke med intens nydelse.

Caviar for disse mennesker er en lidenskabelig forelskelse med selve livet. Der er poesi på menuen. En eliksir af kærlighed og romance. Det forvandler samtale og er fyldt med elegance, smukhed, ynde og magi.

Det har været beskyttet af den russiske og iranske adel i århundreder og er kilde til begejstring hos stort set alle, som det kommer i kontakt med. Folk spærrer øjnene op af glæde, når de hører navnet. Men er det, som har gjort disse bittesmå, farvestrålende perler til et symbol på det sofistikerede, et tegn på succes og den ubestridte konge af luksusfødevarer?

Disse små forførende perler har været kilde til beundring lige siden det russiske imperium dyrkede dem i stor stil på Volga-floden og de vibrerer på tungen som fiskeagtige champagnebobler og kommer kun fra en og samme art. De er saltede æg (eller rogn) fra støren. Og kun fra støren.

På dybden af subtropiske, tempererede og subarktiske floder, søer og kystlinjer i mere end 250 mio. år har den caviarproducerende stør længe været en af de mest værdifulde dyrelivsressourcer.

Men nutidens smagskendere, som elsker størcaviar, kan nu nyde den ypperste naturlige delikatesse med god samvittighed. Den pionerende udvikling af opdrættet stør har ført til bæredygtig caviar, der er fyldt med supersunde næringsstoffer.

Caviarens historie handler om en af de mest beærede og ekstraordinære madvarer, som nogensinde er serveret for de rige og kendte. Sådan er det fortsat. Der er i dag ingen anden delikatesse, som kan skabe samme forventning og glæde, som caviar kan.

Vores produkter