Caviarens sunde kvaliteter

Alle ved, at caviar er toppen af luksus og det ypperste man kan spise, men caviar er ikke blot et nærende kvalitetsprodukt. Det har også en række andre fordele for helbredet og kan anvendes i de fineste skønhedsprodukter.

Caviar er fyldt med næringsstoffer og vitaminer samt Omega 3-fedtsyre, som kan hjælpe med at reducere risikoen for hjertekarsygdomme og det har en positiv effekt på fordøjelsen, nerve-, kredsløbs- og immunsystemet. Den anbefalede daglige indtagelse af Omega 3 er et gram. En spiseske kvalitetscaviar dækker det behov. Nyere analyse pegere på, at regelmæssig indtagelse af Omega 3 også kan være nyttigt som et anti-inflammatorisk middel og til behandling af psykiske lidelser såsom depression.

En portion caviar indeholder det daglige behov for B12-vitamin, som er vigtigt for blodcelleproduktionen, hjertet og immunsystemet. Caviar er endvidere en særdeles god kilde til A- og E-vitaminer og til mineralerne kalcium (godt for knoglerne), seleni (godt for fertiliteten og de kognitive evner) samt jern (godt for blodcelleproduktionen og til at undgå anæmi). Ved jævnligt at spise caviar kan du styrke dit immunforsvar og tilføre kroppen en lang række nyttige næringsstoffer. Caviar er perfekt for fordøjelsen og en sund kost, hvis du ønsker at spise flere vitaminer og mineraler på en sund og lækker måde.

Udover helbredsfordele ved at spise caviar kan man også udnytte samme kilde til næringsstofferne i skønhedsprodukter. Caviar inderholder forskellige antioxidanter, der beskytter hudens celler mod frie radikaler. Disse antioxidanter kan indtages sammen med caviar eller tilsættes skønhedsprodukter, hvor de er særligt gavnlige for gammel hud. Det er også argumenteret, at skønhedscremer, der indeholder caviar, kan bidrage til reparation af huden ved hjælp af fedtsyre, som udløser hormoner, der gavner kollagenproduktionen.

En kosmetisk lotion med indhold af caviar har en langvarig fugtgivende effekt på tør eller aldrende hud. Bruger du en caviar-baseret skønhedscreme, vil du opleve, at huden udvikler et sundt skinnende lag, som giver huden et ungdommeligt udseende og fremmer caviarens øvrige effekter for helbredet. Der er mange luksus-spaer, som har valgt at bruge skønhedsprodukter med caviarekstrakt, fordi de ved, at det giver dem flere umiddelbare og langvarige fordele, som kunderne forventer.

Køber du caviar for helbredet og skønheden, er det vigtigt, at du kun vælger produkter af bedste kvalitet og opdræt. Al Attilus-caviar stammer fra sunde stør, opdrættet på en fiskefarm. Vi plejer fiskene omhyggeligt ved hjælp af den nyeste teknologi med henblik på at kontrollere hvert trin i opdrætsprocessen. Vores højtkvalificerede og erfarne medarbejdere styrer hvert aspekt af opdræts- og udtagningsprocessen for at sikre, at du får de bedste caviar-perler med de sundeste vitaminer, mineraler og fedtsyrer. 


* - Oplysningerne i denne artikel stammer fra flere forskellige kilder. Kunder med særlige kostkrav skal rådføre sig med en specialist, før de gør brug af caviar som helbreds- eller skønhedsprodukt.

Vores produkter