More details - Chum Salmon Roe

Lakserogn er en fremragende kilde til omega-3 fedtsyrer, som er essentielle for den generelle sundhed. Derudover er lakserogn en fremragende kilde til protein sammen med essentielle vitaminer og mineraler, herunder vitamin B12, vitamin D, selen og fosfor.

Ingredienser

  • Chum lakserogn (Oncorhynchus keta)
  • Salt
  • Konserveringsmiddel (sorbinsyre)

Chum lakserogn - Vildtfanget.

Pasteuriseret. Opbevares køligt ved -4 til +4°C. Bedst før: se på pakken. Gennemsnitlig holdbarhed 4-8 uger. Når den er åbnet, opbevares den i køleskab og forbruges inden for 48 timer.

Gennemsnitlig næringsværdi pr. 100 g

  • Energi: 990 kJ / 237 kcal
  • Oprindelsesland: USA
  • Fedtindhold: 12 g
  • heraf mættede fedtsyrer: 1,80 g
  • Kulhydrater: 3,20 g
  • heraf sukkerarter: 0,5 g
  • Protein: 29 g
  • Salt: 2,9 g

Produceret af Attilus GmbH, Gewerbepark 22, 06917 Jessen. Produktets oprindelse: USA.

 

Allergener: Indeholder FISK

Bemærk venligst: Ved modtagelse skal alle kaviarprodukter opbevares i køleskab hurtigst muligt.