More details - Chum Salmon Roe
Lakserogn er en fremragende kilde til omega-3 fedtsyrer, som er essentielle for den generelle sundhed. Derudover er lakserogn en fremragende kilde til protein sammen med essentielle vitaminer og mineraler, herunder vitamin B12, vitamin D, selen og fosfor.
Ingredienser
- Chum lakserogn (Oncorhynchus keta)
- Salt
- Konserveringsmiddel (sorbinsyre)
Chum lakserogn - Vildtfanget.
Pasteuriseret. Opbevares køligt ved -4 til +4°C. Bedst før: se på pakken. Gennemsnitlig holdbarhed 4-8 uger. Når den er åbnet, opbevares den i køleskab og forbruges inden for 48 timer.
Gennemsnitlig næringsværdi pr. 100 g
- Energi: 990 kJ / 237 kcal
- Oprindelsesland: USA
- Fedtindhold: 12 g
- heraf mættede fedtsyrer: 1,80 g
- Kulhydrater: 3,20 g
- heraf sukkerarter: 0,5 g
- Protein: 29 g
- Salt: 2,9 g
Produceret af Attilus GmbH, Gewerbepark 22, 06917 Jessen. Produktets oprindelse: USA.
Allergener: Indeholder FISK
Bemærk venligst: Ved modtagelse skal alle kaviarprodukter opbevares i køleskab hurtigst muligt.