INGREDIENTS seared-scallops-and-caviar-recipe
4 portioner.
Mælk
|
100ml
|
Fløde
|
100ml
|
Vand
|
50ml
|
Lille blomkål skåret i små blomster
|
1
|
Smør
|
1 spsk
|
Salt og peber
|
|
Olivenolie
|
2 spsk
|
Sort budding i skiver
|
200g
|
Store kammuslinger uden rogn
|
12
|
Kongelig sibirisk caviar
|
50g
|
Blandet babyleaves-salat, vasket, 1 spsk ekstra koldpresset rapsolie til pynt
|
100g
|
Vi bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores websted. Hvis du fortsætter, antager vi, at du er indforstået.
Læs mere
7600
76,00
76 kr
11400
114,00
114 kr
14500
145,00
145 kr
15200
152,00
152 kr
19000
190,00
190 kr
22100
221,00
221 kr
22800
228,00
228 kr
38000
380,00
380 kr
76000
760,00
760 kr
114000
1.140,00
1.140 kr
151900
1.519,00
1.519 kr
189900
1.899,00
1.899 kr
N/A
Shop Now