MEXIKANSK TUNTARTAR

Attilus recipe

Ingredienser

4 portioner

Frisk tun200 g
Ansjosfilet1
Cornichoner i skiver4
I moden tomat finthakket
Ekstra jomfruolivenolie4 spsk
Små skalotteløg, finthakkede2
Ristet spidskommen½ spsk
Babykapers1 spsk
Tørret oregano½ spsk
Små røde chili uden korn og finthakket
Små kviste frisk hakket koriander
Og saft fra en 1 limeSkal
Saften fra appelsin½
Salt og peber
Skiver surdejsbrød4
Hvidløg halveret1 fed
Creme fraiche4 tsk
Caviar30 g
Et par salatblade til pynt
Tsk ekstra jomfruolivenolie til at drysse på1

FREMGANGSMÅDE

1. Brug en skarp kniv til at skære tunen i striber og halver hver stribe langs midten, læg dem alle vandret på tværs af skærebrættet. Skær tunen så tyndt som du kan i små tern.

2. Læg tunen i mellemstor skål og stil til siden.

3. Brug bagsiden af kniven til at mose ansjosfileten og kom den i en lille skål, tilsæt resten af ingredienserne og bland det hele godt, tilsæt tun, krydres med salt og peber.

4. Toast surdejen til den er let brun, gnub med hvidløg og smør med creme fraiche.

5. Fordel tunblandingen på de 4 toastbrød, fyld med caviar og serveres med et drys peber, salatblade og olivenolie.

Vores produkter