UNIK CAVIAR-SMAGNING I BERLIN

Attilus Caviar - Berlin Event

Attilus og Palace Hotel er værter for en unik caviar-smagning i Berlin

Palace Hotel i Berlin var det perfekte sted til en uforglemmelig aften, hvor det moderne hotel sammen med Attilus Caviar stod for en eksklusiv caviar-smagning.

Den 26. oktober deltog gæster fra Berlins aktive kulinariske branche i en udsøgt prøvesmagning af caviar og frisk røget stør, leveret fra vores lokale dambrug i Jessen, som ligger under 100 km væk.

Deltagerne blev modtaget ved indgangen med mousserende hvidvin fra Casanova Prosecco, efterfulgt af kolde shots med Beluga Vodka og caviar smukt serveret på perlemorstallerkener.


Aftenen bød på en tasting-menu med 5 kanapeer kreeret af Robin Freeman, som er en anerkendt chefkok med base i London, med fokus på den unikke smag ved Attilus' kongelig oscietra og kongelig sibirisk caviar. Udvalget af lækre caviar-bidder samt caviar-tartar og koreansk stegt stør, toppet med Attilus’ kongelige sibiriske caviar.

Mange af Berlins bedste kokke deltog også, bl.a. Markus Semmler, Florian Glauert, Bernhard Moser, Philipp Liebisch og Executive Chef fra Palace Hotel Berlin Matthias Diether, og de fik alle mulighed for at nyde den store overraskelse midt på aftenen, da vores partner fra Rottstock-dambrug præsenterede en friskrøget stør under stor fanfare.

Når der serveres caviar, er det næsten altid en slags ceremoni, men her var det helt unikt og jeg har aldrig oplevet noget lignende før,” sagde Igor Stopnikov, direktør for Attilus. “Vi er dybt taknemmelige for alle de mennesker, som deltog og gjorde Attilus’ første caviar-tasting i Berlin til så stor en succes.

Vores produkter